Watt's Next

Watt's Next on the move

Watt's Next en Brekr starten samenwerking voor tweewielige mobiliteit op

Hello world

Dutch made

Onze zoektocht bracht ons bij het Nederlandse Brekr, die met hun Model B een zeer sterk retrodesign in een uiterst moderne toepassing hebben gegoten. Hun elektrische brommer wordt in Nederland gemaakt, hun batterijen zijn duurzaam en efficiënt (waardoor ze hun voetafdruk kunnen verlagen), het grootste deel wordt met enorm veel toewijding in een sociale werkplaats samengesteld én het concept start vanuit een passie en missie die helemaal bij onze visie aanleunen. 

Waaatt?!?


We hebben een missie: de transitie naar elektrische mobiliteit ondersteunen en versnellen. Dat gaat echter ook gepaard met een verantwoordelijkheid, want een elektrische wagen hebben, betekent daarom niet dat de wagen vaker kan genomen worden. Volgens Mobilit gebruiken we immers té vaak de wagen voor zeer korte verplaatsingen. (los van het type brandstof). De bakker, de apotheek, het zijn populaire bestemmingen om even de wagen voor te nemen, zelfs al liggen ze op amper 500 meter van onze woning. Sterker nog, we zijn in Europa zelfs nummer 1 wat dat gedrag betreft, zeker op een zondag. 


Onderzoek wijst trouwens uit dat 66,2% de wagen neemt voor verplaatsingen onder de 15 km. Daarom vroegen we ons af hoe we de wagen links kunnen laten liggen, maar toch een unieke rij-ervaring kunnen bieden , zonder deel uit te maken van de verkeerscongestie. 


De elektrische fiets, de fiets of te voet zijn fantastische alternatieven die we heel hard aanmoedigen,  maar wat vinden we nog tussen de fiets en de wagen? Correct, de brommer. Er zijn heel wat scooters op de markt, maar weinig brommers die er echt uitspringen. 

20/10/2022


Omdat Watt's Next heel gauw verhuist (spoiler alert) naar een unieke locatie waar ook een showroom is, leek de tijd rijp om gesprekken op te starten met Brekr. We hadden in een kledingzaak in Den Haag een Brekr Model B zien staan en dat zette voor ons echt wel wat in gang. Dat wilden we ook, meer zelfs, we wilden hem ook verkopen en de drempel tot tweewielige elektrische mobiliteit verlagen. 


Er volgden enkele gesprekken, de mensen van Brekr kwamen langs, we voerden een testrit uit en we waren helemaal verkocht. Op bovenstaande datum werd trouwens de samenwerkingsovereenkomst getekend. Jeuj!


Je kan hem binnenkort dus bij ons bewonderen, laten samenstellen (er zijn heel wat opties mogelijk) en laten leveren. We begeleiden je dan bij je nieuwe rij-ervaring, daar mag je van op aan. Specs

  • uitneembare batterij met een actieradius van 45 tot 75 km
  • uitbreidbaar tot het dubbele met een tweede batterij
  • max 45 km/u
  • te configureren naar eigen smaak
  • connected met gps en geolocatie
  • unieke sound
  • vanaf € 4949

Altijd vindbaar


Dankzij de ingebouwde GPS en 4G vind je je Brekr altijd en overal terug. 


Houd voorts je ritten bij, afgelegde kilometers en laat de slimme instellingen waken over je investering.FISCALITEIT

15% belastingvermindering


Nieuwe elektrische motorfietsen komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 15% in de personenbelasting.

De 15% wordt toegepast op de aankoopsom inclusief BTW maar er is een plafond. De maximum belastingvermindering bedraagt 3.140€ in 2022 (aanslagjaar 2023, inkomsten 2022) voor elektrische motorfietsen en driewielers.

De belastingcode voor motorfietsen en driewielers is 1325.


100% belastingaftrek voor elektrische motorfietsen

Bedrijven en zelfstandigen kunnen een elektrische motorfiets, net zoals gewone motorfietsen, voor 100% aftrekken van hun belastingen.

WIL JE DEZE ALS EERSTE UITTESTEN?


Binnenkort kan je deze uitproberen in Mechelen en Bonheiden. 


Laat je gegevens achter via onderstaande formulier en we nodigen je meteen uit van zodra we de eerste exemplaren hebben ontvangen. En wie weet, misschien hebben we nog een lanceerprijs voor je in petto! :-)

Hello world

INTERESSE?

 
 
 
 
 
 
 


Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden


BE0759501189


Algemene voorwaarden