Watt's Next

Ecotap

You're in charge

Jij hecht aan een gezond leefklimaat. Elektrisch vervoer is zodoende voor jou een vanzelfsprekendheid. Verantwoord elektrisch opladen hoort daarbij. Aan jouw oplader stel je daarom de hoogste eisen qua veiligheid, techniek en gemak. Een vlotte laadoplossing die jou de rust geeft dat werkelijk alles perfect geregeld is. En die zich ook nog eens gemakkelijk laat plaatsen, bedienen en onderhouden. Je doet het op jouw manier. Jij kiest voor Ecotap®. You’re in charge.

Laadpunten

©Ecotap

Ecotap Homebox met contactdoos


Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een 7 polige contactdoos (Type 2). Via een laadkabel kan je je elektrische auto aansluiten op het laadpunt. Vervaardigd uit 2 mm staal. De Homebox is te bevestigen aan de wand of aan een stalen staander (optioneel).

Uitvoeringen:

 • Met drukknop
 • Met laadpas + registratie
 • Met laadpas zonder registratie

©Ecotap

Ecotap Laadpaal Duo


Deze prachtig vormgegeven laadpalen zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimten. De Duo lader is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

 • Aantal laadpunten: 2
 • Body standaard verkrijgbaar in RAL6018, RAL7011 of RAL9016

Homebox met kabel


Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2 die direkt aan uw elektrische auto kan worden aangesloten. Vervaardigd uit 2 mm staal. De Homebox is te bevestigen aan de wand of aan een stalen staander (optioneel).

Uitvoeringen:

 • Met drukknop
 • Met laadpas + registratie
 • Met laadpas zonder registratie

©Ecotap

Wandlader Duo

Deze prachtig vormgegeven lader is bij uitstek geschikt voor plaatsing aan de wand bijvoorbeeld in parkeergarages. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s worden geladen.

 • Aantal laadpunten: 2
 • Vandalismebestendigheid: IK10
 • Body standaard verkrijgbaar in RAL6018, RAL7011 of RAL9016

©Ecotap

Eerst jijFantastisch, je hebt een EV gekocht! Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we meteen contact op. We kijken naar je rijprofiel, je netaansluiting en specifieke wensen voor je wagen. Je ontvangt van ons ook nog een uploadlink voor foto's. Bij complexe zaken komen we langs.

VoorstelWe gieten dat in een offerte en stellen je een Easee en eventuele slimme diensten voor die aanleunen bij je woning, productie, afname en eisen.

Installatie en opvolging


We plannen de installatie in en begeleiden je nadien bij het gebruik van je laadpunt. Uiteraard wordt je laadpunt getest (en gekeurd).

Offerte nodig?

Duik in onze handige app of tool

Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag - Zondag
Gesloten


Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden


BE0759501189


Algemene voorwaarden

Zaterdag op afspraak (vastleggen per telefoon of mail)