Watt's Next

Je unieke rijervaring start hier


Ook al gaat het om groen, soms zie je het bos door de bomen niet meer. Je hebt een EV besteld en wat dan? Welk laadpunt kies je? Zal de hoofdzekering niet springen? Moet het slim zijn en kan het overweg met overschotten van je zonne-energie?

Geen paniek, we ontzorgen je door alles samen te overlopen, van groot- tot kleinverbruikers, van je rijprofiel tot actieradius, van laadsnelheid tot capaciteitstarief. Onder vind je alvast een greep uit ons aanbod.


Meteen een offerte voor je laadpunt nodig? Ga dan naar deze pagina.


Alle laadpunten die wij aanbieden zijn geconnecteerd en kunnen worden aangestuurd met een app. Ze voeren ook loadbalancing uit, al dan niet met extra component.


Wil je met groene stroom laden? Lees dan eerst deze bijdrage.

©Smappee

Smappee is een West-Vlaams bedrijf dat reeds zijn strepen had verdiend met energiemonitoring. Sinds 2021 bieden ze ook hun strakke aluminium laadpunten aan. Gecombineerd met het energiesysteem Infinity, krijg je een duidelijk inzicht in je verbruik en injectie en kan je op een slimme manier je stroom sturen en beheren. Lees er alles over op onze Smappee-pagina.

©Smappee

Easee is een Noors bedrijf dat zijn eerste pijlen richt op Noord-Europa. Zij willen hun naam alle eer aandoen door eenvoudige laadpunten in design aan te bieden, met zeer slimme AI om aan alle EV-noden te kunnen beantwoorden. Makkelijk in te stellen en te beheren met een app. Fan van slimme meters.
Lees er meer over op onze Easee-pagina.

©Easee

Ecotap is een Nederlands bedrijf dat zijn strepen heeft verdiend door thuisladers en bedrijfsladers vanaf dag 1 aan te bieden. Hun robuuste aluminium laadpunten zijn slim en kunnen tegen een stootje. Het dubbele gamma van dit merk nemen we dan ook graag op in het aanbod.
Meer info op onze Ecotap-pagina.

©Ecotap

Wie Tesla zegt, zegt Tesla Wall Connector, een laadpunt met een design dat sterk aanleunt bij de gestroomlijnde wagen. Dit is geen slim laadpunt, wel een laadpunt dat doet wat moet: laden.

Quasar


Bidirectioneel laadpunt met ChaDeMo-aansluiting, zie ook aparte site. CCS en V2L binnenkort.

Momenteel is de Quasar niet meer beschikbaar.

Wallbox is een Spaans bedrijf dat mikt op strak design met betaalbare slimme oplossingen. Recent hebben ze een nieuwe fabriek geopend in Barcelona en breiden wereldwijd flink uit. Ze mikken op eenvoud en dat zie je bijvoorbeeld ook in de app. No fuzz, eenvoudige bediening.


Ze zijn pionier met de uitrol van bidirectionele laadtechnologie voor het Aziatische snellaadprotocol Chademo en brengen in de loop van 2023 een Europese variant voor CCS op de markt.


Kijk zeker op onze aparte site voor meer info over bidirectioneel laden.Eerst jijFantastisch, je hebt een EV gekocht! Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen we meteen contact op. We kijken naar je rijprofiel, je netaansluiting en specifieke wensen voor je wagen. Je ontvangt van ons ook nog een uploadlink voor foto's. Bij complexe zaken komen we langs.

VoorstelWe gieten dat in een offerte en stellen je een laadpunt en eventuele slimme diensten voor die aanleunen bij je woning, productie, afname en eisen.

Installatie en opvolging


We plannen de installatie in en begeleiden je nadien bij het gebruik van je laadpunt. Uiteraard wordt je laadpunt getest (en gekeurd).

Offerte nodig?

Duik in onze handige app of tool

Of kom langs in onze Øko Store

Kerkplein 14b te BonheidenOf bezoek Øko Store de website.
Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag - Zondag
Gesloten


Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden


BE0759501189


Algemene voorwaarden

Zaterdag op afspraak (vastleggen per telefoon of mail)