Watt's Next

Energieadvies thuis


Lig je wakker van je elektriciteits- of gasfactuur en mag die gerust wat lager zijn? Weet dat je mits enkele slimme aanpassingen in je woning je verbruik kan verlagen. Hoe? We kunnen bij jou een energieaudit uitvoeren op basis van je huidige verbruikers in de woning. 


Hoe gaan we te werk?

  • we doen samen een huisronde en brengen de verbruikers in kaart, dat gaat van een televisie tot een gasketel of laadpunt
  • we noteren specifieke modellen om te kijken of ze op een of andere manier slim kunnen worden aangestuurd (aan/uit, relaisschakeling, OpenTherm, Smart Grid Ready, ...)
  • we kijken naar de netaansluiting en het al dan niet aanwezig zijn van zonnepanelen
  • we noteren de gemiddelde warmtevraag in het huishouden en kijken naar het individuele gebruik per ruimte
  • we vuren nog wat vragen op je af betreffende je energieconsumptie en specifieke routines 
  • we gieten vervolgens alles in een verslag en schrijven adviezen uit in functie van je budget. Alles kan, geloof ons. Bedoeling is dat we adviezen verlenen waarmee je meteen resultaat boekt. Hoofdzakelijk zal dat gaan om de integratie van slimme toestellen die verbruikers kunnen aansturen. De concrete tips zijn zo opgesteld dat je er zelf mee aan de slag kan. Indien het toch te complex is, kunnen we alles komen installeren en configureren. 


Alle verbruikers kunnen slim aangestuurd worden, waardoor je meteen energie bespaart. Na een energieaudit kan je er zelf mee aan de slag, of begeleiden we je bij keuze en installatie.

Tim

Een audit kan al vanaf € 249 (excl. btw; momenteel enkel in een straal van 15 km rond Mechelen.

Om een afspraak te maken voor een energie audit, kan u terecht op de contact-pagina van onze Øko Store door hier te klikken.

Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag - Zondag
Gesloten


Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden


BE0759501189


Algemene voorwaarden

Zaterdag op afspraak (vastleggen per telefoon of mail)