Watt's Next

Promo onder spanning


Powerbeest in zakformaat. Kleine prijs. Black Friday'tje.

Wallbox is in ...


all the way.


Voor een Black Friday-actie de prijs eerst opdrijven en nadien zogezegd aan een 'lager tarief' aanbieden als promo? Doen we niet aan mee. Wij gaan écht voor een kick-ass-korting. De voorwaarde is enkel dat jij geduld hebt, tot 26 november, want dan vliegen we er een weekendje is. Ben je op zoek naar een slim laadpunt dat de laadstatus op je horloge weergeeft? Dat je naar je hand kan zetten, het verbruik netjes registreert voor jou of je werkgever? En als toemaatje lekker compact is? En dat tot 22 kW*?


Registreer je vandaag nog om als eerste geïnformeerd te worden over de promo van 26 - 29/11. We bieden dan de Pulsar Plus met kabel van 7 meter aan een vriendenprijsje. 

Hello world
Hello world

No fuzz, just balls


Zo geïnstalleerd.


De laadpunten van Wallbox blinken uit in eenvoud en dat is waar gebruikers naar op zoek zijn: geen complexe dingen, neen een eenvoudige activatie in een app door gewoon de QR-code te scannen op het laadpunt. En klaar. Zo simpel kan het soms zijn. En niet alleen jij, maar ook onze installateurs weten dat wel te appreciëren.


Wens je onze actie te combineren met een installatie? Dan stellen we volgend weekend meteen een Wallbox pack voor je samen: Pulsar Plus, installatie en keuring.


Vul onderstaande formulier in en we informeren je vanaf 26/11 van onze actie, zonder enige aankoopverplichting.

Black Friday-formulier.


The one and only.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lettertjes. Kleintjes.


Wat zijn de voorwaarden?


  • Het laadpunt kan tot 22 kW gaan, maar dat betekent niet dat dat bij jou thuis kan. Veel hangt immers af van je netaansluiting (bv. indien je enkel over een 230V-aansluiting beschikt, ga je aan max. 7,4 kW kunnen laden, indien je vermogen (ampère) het toelaat). Geen nood, we bekijken het samen met jou en doen een voorstel op maat van je wagen, je woning, je netaansluiting en eventuele grootverbruikers (warmtepomp, jacuzzi, tieners of Fortnite-gamers).
  • De actie geldt enkel voor type 2-laadpunten.
  • De voorraad is beperkt, dus we hanteren het principe first come, first serve. Ook wat betreft de installatiedatum.
  • We kunnen dit aanbieden als certified partner van Wallbox, maar ook wij dienen ons te houden aan hun voorwaarden. Dat betekent dat de bestelling dient geplaatst te worden tussen 26/11 en 29/11. Dat is natuurlijk niet zoveel tijd om te beslissen, maar we zijn er om je te ondersteunen. Vandaar dat vanaf 20/11 de actie reeds wordt aangekondigd zodat je alvast wel het formulier kan invullen en we in aanloop naar de actie reeds de details kunnen bekijken. 
  • Indien je zelf het laadpunt zou plaatsen, dienen we uiteraard verzendkosten aan te rekenen en kunnen we niet instaan voor mogelijke problemen ten gevolge van jouw installatie. De standaardgarantie op een laadpunt is uiteraard van toepassing.
  • De promo is enkel van toepassing op het laadpunt, niet op de installatie. Het pakket dat we voor je samenstellen zal hoe dan ook scherp zijn, daar mag je van op aan.
  • Corona blijft ons treffen, dus een installatiedatum is altijd onder voorbehoud. 
  • Dit laadpunt, gecombineerd met installatie, is 45% belastingaftrekbaar voor particulier en 100% voor onderneming (200% enkel indien openbaar, wat met dit laadpunt niet mogelijk is).
  • OCPP-configuratie is mogelijk.

Vragen?

We zijn er om je te helpen

Onze imperial hotline+32 (0)15 793632
Klantendienst voor padawanswattsup@wattsnext.be
Hello world